Apren a elaborar tu herbero

Inaugurem la VI Fireta de l’Herberet amb la primera activitat “Aprèn a elaborar el teu herberet”, que es realitzarà íntegrament a l’Estació Biològica de Torretes – Jardí Botànic de la UA el primer cap de setmana de juny de 2023. Els grups són reduïts i per això, per donar més cabuda, realitzem aquesta activitat tant el dissabte 3 com el diumenge 4 de juny. La durada aproximada serà de 10 h a 14 h, sent a les 9:45 la recepció per a la recollida de material. Aquesta activitat consisteix en una visita guiada per les instal·lacions del Jardí, un taller d’elaboració d’herbero alacantí i un tast.

  • La visita guiada es realitzarà pel Jardí de Simples d’Hildegarda de Bingen, el Racó de l’Herbero i altres zones, per conèixer de primera mà les principals espècies licoreres, a càrrec de Segundo Ríos.
  • El taller d’herbero, com de costum a càrrec de Vanessa Martínez, consistirà en aprendre a elaborar aquest preparat medicinal. A banda de les plantes medicinals què les proporcionem nosaltres, es necessita una ampolla de vidre i aiguardent, que tenen un cost de 6€. Si esteu interessats en adquirir-ho, cal indicar-ho en la inscripció i s’abonarà en efectiu el mateix dia.
  • Per finalitzar, es realitzarà un tast de diversos aiguardents i herberos, moment en què aprofitarem per fer una posada en comú de tot allò après.

Recordem que és una activitat orientada a la gent gran, per això els menors han d’anar acompanyats d’un adult.

La inscripció es farà mitjançant formulari. És important seleccionar el formulari corresponent al dia que voleu realitzar l’activitat:

DISSABTE 3 DE JUNY DE 2023:

https://forms.gle/92zqvGGyGuwWi2Zz9

DIUMENGE 4 DE JUNY DE 2023:

https://forms.gle/ortqj7GTtG7HfEXt7

A causa de la demanda d’aquests tallers, en cas de no poder asistir-hi, es prega que ho comuniquen com més aviat millor al correu de Torretes (estación.torretes@ua.es) perquè puguen acudir aquells que es troben en lista d’espera.

Vos esperem!

Fireta de l'herberet
Scroll al inicio